PETROL EURO-TEHNIC

Activitatea firmei s-a extins spre zona comercializării şi distribuţiei de carburanţi, aceasta deţinând în prezent mai multe staţii de distribuţie carburanţi ce respectă toate normele europene.

De asemenea activitatea firmei s-a axat şi pe distribuţia en-gross de carburanţi către alţi retaileri de produse petroliere. Societatea noastră asigură şi transportul produselor petroliere cu ajutorul vehiculelor proprii specializate în transportul mărfurilor periculoase.

O altă linie de activitate o reprezintă creditele financiare nebancare pe care le oferă prin intermediul agenţiilor din Municipiul Rădăuţi.

În 2012 SC EURO-TEHNIC SRL a inaugurat noul sediu al firmei, o clădire modernă şi avangardistă situată în centrul Municipiului Rădăuţi şi care nu face altceva decât să consolideze poziţia de lider zonal al firmei pe piaţa de specialitate. Noul sediu va incorpora un magazin specializat pe bijuterii cu o suprafaţa extrem de generoasă, sediul administrativ, birourile precum şi noua linie de producţie.

Cea mai importantă piesă de schimb este carburantul!

Compania noastra îţi oferă vârful de gamă de pe piaţă în calitatea motorinei şi a benzinei.

Carburantul care asigură protecţia motorului

Avantaje multiple pentru motorul maşinii tale

Carburantul este bazat pe o combinaţie optimă de aditivi şi compuşi activi care curăţă depunerile, protejează împotriva coroziunii, optimizează comportamentul motorului şi asigură un consum redus. Astfel, avantajele sale se reflecta atât în comportamentul la drum al maşinii, dar şi în buzunarul şoferului, ce nu mai este obligat să cheltuiască sume importante pe reparaţii şi piese de schimb.

Ecologic

Carburantul comercializat de noi a fost conceput pentru a fi destinat ecologicmotoarelor cu sistem catalitic avansat de reducere a emisiilor, conform normelor europene în vigoare. De asemenea, motorina are un conţinut de sulf scazut, care asigură o reducere semnificativă a emisiilor de oxizi de sulf rezultate la ardere.

Locaţii Peco-uri Petrol Euro Tehnic

În momentul de faţă avem peco-uri ce funcţionează sub marca Petrol Euro Tehnic în multiple locaţii din judeţul Suceava, cum ar fi în Dumbrăveni, Frasin, Gălăneşti şi Vicovul de Sus.