Sisteme de Alarma Efractie

Cum va ajuta un sistem de alarma?

Probabilitatea sa existe o tentativa de intrare prin efractie intr-un imobil in care este instalat un sistem de alarma este foarte mica.

Cu certitudine ca dumneavoastra si familia dumneavoastra veti beneficia de mai multa siguranta, in urma instalarii unui sistem de alarma.

Sistemul de alarma va detecta din timp orice incercare de intruziune si va alerta in timp util fortele de interventie.

Ce facilitati va ofera un sistem de alarma?

  • armarea totala (cand nu sunteti in imobil) asigura protectia tuturor zonelor armarea partiala (cand sunteti in imobil) asigura protectia anumitor zone avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie avertizarea dispeceratelor firmelor de paza memorie de evenimente in ordine cronologica autonomie ridicata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica

Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii. Tinand cont de nivelul de risc la efractie, sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate.

Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu.

Sistemele de alarma cablate (antiefractie) prezentate in aceasta sectiune au rolul de a oferi un punct de plecare in alcatuirea unui sistem standard de detectie si semnalizare efractie.

Utilizare sistem de alarma cablate

  • Sisteme rezidentiale (apartamente la bloc, case, vile) Sisteme pentru spatii comerciale Sisteme pentru sedii de birouri Sisteme de obiective industriale (depozite, hale) Sisteme au o configuratie de baza ce asigura o functionare corecta si care permit upgrade-uri

Sistem de alarma Wireless se adreseaza proprietarilor de apartamente, case si vile unde s-a omis realizarea unei instalatii cablate pentru alarma. Ideal si usor de instalat acolo unde realizarea unui sistem pe fir devine imposibila si inestetica.

Armarea sistemului de alarma se face cu tastatura sau de la telecomenzi, total la parasirea locuintei sau partial, gen Parter, Etaj. Sistemul de alarma avertizeaza la patrunderea prin efractie. Sistemul poate fi extins, upgradat dupa necesitati.